coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version
Skrivande

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version

Vad passar väl bättre än en coverreveal en dag som den här? Tidigare i vår visade jag det fantastiska omslaget till ljudboken, men nu är det dags för coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version! All cred till Richard Hansson som har designat omslaget!

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu är andra, och helt fristående, delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu!

Baksidestext:
Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.
Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Ovan: Omslaget till ljudboken.

Här hittar du Bröllopskaos på Korfu (och mer om mig)

Info om var du kan köpa den tryckta versionen kommer inom kort! Billigast brukar den vara direkt via BOD:s hemsida (där jag valt att ge ut boken), men den kommer att finnas i alla nätbokhandlar och går att beställa till lokala butiker och bibliotek.

Bröllopskaos på Korfu är också på gång som ljudbok med release i slutet av augusti:
Storytel hittar du den här.
Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

DEL 1 I TRUBBEL I PARADISET

Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version

Del 1 i Trubbel i paradiset, Mytomanen på Madeira, hittar du bland annat hos:
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

SOM LJUDBOK

coverreveal mytomanen på madeira

Mytomanen på Madeira, del 1 i serien Trubbel i paradiset, finns där ljud- och e-böcker böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).
Serien Trubbel i paradiset hittar du här på Storytel och Bookbeat. (klicka på respektive ljudtjänst)

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

2 Comments

  • Hannas krypin

    Vilket vackert omslag. Tänkte först att uppläsare är han som spelar Fredde i solsidan men det var ju lite fel…. Funderar på i vilka roller jag sett Granberg. Oavsett så är jag väldigt nyfiken på båda dina böcker.

    • Jenny Hansson

      Hej! Haha, Fredde i Solsidan är ju annars en grym prestation av Johan Rheborg 🙂 Fredde Granberg har du kanske sett som Ragge i Ronny och Ragge eller Lill-Snorre i Hem till Midgård. Men superkul att du tycker böckerna låter spännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *