NOHIDING Förlag Jul Igen 2023
Skrivande

Jul igen 2023

Ni som har följt bloggen ett tag kommer kanske ihåg att jag halkade in på det här med novellskrivande av en slump. Sedan min första antagna novell till antologi (NOHIDING Förlags sommarantologi Sommarsjälar 2022) har jag fått fem noveller antagna till olika samlingar. Häromdagen fick jag beskedet att min novell Julmiraklet blivit antagen att delta i novellsamlingen Jul igen 2023 som ges ut av NOHIDING Förlag. Det blir mitt andra bidrag till just julantologin av förlaget och min fjärde novell som antas av NOHIDING. Kan man annat än säga JIPPI!?!?!

Jul igen 2023 - Julmiraklet

Mitt bidrag heter Julmiraklet och handlar om John som jobbar som nattvakt på en bank. För att få råd med julklappar till familjen har han dragit på sig spelskulder och nu vill det kriminella nätverket han lånat pengar av kräva in skulden. De vill att han hjälper dem råna banken, men när nattvaktskollegan dyker upp så ställs allt på sin spets. Vad är egentligen värt mest? Pengarna eller livet?

Jul igen 2023 Julmiraklet

Förbeställ Jul igen 2023 - En perfekt julklapp!

Självklart vill du redan nu förboka ditt ex av antologin!

Du förbokar enklast genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (du hittar det här, välj Förbokning Jul igen 2023 i ämneslisten). I meddelandet fyller du i hur många ex. du önskar, om du vill ha den signerad av mig och adress om boken ska skickas alt. övrig info.

Antologin kostar 159 kr vid avhämtning i Vänersborg (dvs. utan porto).
Antologin inklusive porto kostar 229 kr.

Jag bekräftar din förbokning och återkommer med betalningsinfo. Observera att förbokningen är bindande. Än är release inte fastslagen och jag har inte fått sista beställningsdatum, men boka så snart som möjligt!

Jul igen 2022

Förra årets omslag till julantologin från NOHIDING Förlag: Jul igen 2022 Natten går tunga fjät.

Jul igen 2023 - länkar

Läs gärna mer om mitt författarskap på den här sidan, jag uppdaterar den löpande även med releasedatum: jennyhansson.se/bocker

Självklart måste jag återigen slå ett slag för inlägget om novelltävlingar, du hittar det här. Här finns också samlingslänkar för var du kan hitta novelltävlingar.

Förlaget som ger ut antologin Jul igen 2023 heter NOHIDING förlag
och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Trubbel i paradiset i tryckt format

PS. Du har väl inte missat min feelgoodserie Trubbel i paradiset?

Boken finns i både digitala och tryckt format (häftad storpocket). Du hittar all info och länkar på jennyhansson.se/bocker.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *