Coverreveal sommarskuggor 2023
Skrivande

Sommarskuggor 2023 – äntligen här!

Nu är Sommarskuggor äntligen här i tryckt form (i det härliga formatet storpocket)!

Nedan delger jag lite mer info om novellantologin. Botanisera gärna och läs nedan hur du får tag på ett signerat ex!

Mer om Sommarskuggor

Coverreveal sommarskuggor 2023

I en sommarnatt fylld med magi och övernaturliga väsen går ingen säker.

Min mun slits upp, rivande luft tvingas in i mitt svalg, ner i lungorna. De expanderar och expanderar, jag fylls till brädden. Omkring mig sitter kvinnorna kvar med sina öppna händer mot mig och Ylva har säckat ihop en aning. Hennes ögon är stängda nu, men innerligheten är kvar i hennes ansikte.
   ”Var inte rädd, syster.”

I Sommarskuggor möter du 25 författare som tolkar magin i sommaren och de själar som härskar under sommarens heta månader.

Sommarskuggor hittar du bland annat på Bokus, klicka här. För mer information om antologin besök NOHIDING Förlags hemsida.

I antologin deltar jag med novellen STIGFINNAREN som handlar om Ofelia som fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap drömmer om ett annat liv än det på gården. En dag träffar hon den tilldragande och mystiske Stigfinn ute i skogen, det blir ett möte som kommer att förändra hennes liv för alltid …

Köpa signerat ex?

Jag har några exemplar som jag kan signera! Först till kvarn!

Novellantologin kostar 159 kr exklusive frakt (avhämtning i Vänersborg) alt. 229 kr inklusive inrikesfrakt. Du beställer ett exemplar genom att mejla mig via det här kontaktformuläret eller genom att skicka ett DM till mig via sociala medier.

Länkar - Sommarsjälar 2022

Besök gärna NOHIDING Förlags hemsida: https://nohidingforlag.com/

UTE NU!

KOMMANDE!

coverreveal mytomanen på madeira
Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Mina tidigare utgivningar hittar du i bokhyllan på min författarhemsida på jennyhansson.se/bocker.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *