Jul igen 2023 skuggorna ruva
Skrivande

Jul igen 2023 – äntligen här

Nu är den äntligen här, novellantologin från NOHIDING Förlag Jul igen 2023 i år med undertiteln Skuggorna ruva. Mitt bidrag Julmiraklet kan du läsa under 8 december (boken är numrerad som en julkalender). Det blir mitt andra bidrag till just julantologin av förlaget och min fjärde novell som antas av NOHIDING.

Boken är lite försenad och nådde mig först idag, men vad gör det väl att få några noveller som räcker lite längre än julafton? (Då tar ju ändå alla andra kalendrar slut)

Jul igen 2023 - Äntligen här!

Mitt bidrag heter Julmiraklet och handlar om John som jobbar som nattvakt på en bank. För att få råd med julklappar till familjen har han dragit på sig spelskulder och nu vill det kriminella nätverket han lånat pengar av kräva in skulden. De vill att han hjälper dem råna banken, men när nattvaktskollegan dyker upp så ställs allt på sin spets. Vad är egentligen värt mest? Pengarna eller livet?

Jul igen 2023 Julmiraklet

Vill du köpa ett signerat ex av Jul igen: Skuggorna ruva?

Jag har några exemplar över om någon fortfarande är sugen att handla ett ex. Antologin är en superb julklapp!

Du beställer enklast genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (du hittar det här). I meddelandet fyller du i hur många ex. du önskar, om du vill ha den signerad av mig och adress om boken ska skickas alt. övrig info. Alt. kan du skicka ett PM till mig på sociala medier.

Antologin kostar 159 kr vid avhämtning i Vänersborg (dvs. utan porto).
Antologin inklusive porto kostar 229 kr.

Jag bekräftar din beställning och återkommer med betalningsinfo. Jag reserverar mig för slutförsäljning av antologin och det är principen först till kvarn som gäller.

Boken finns också i nätbokhandlarna, till exempel här hos Adlibris.

Jul igen 2023 skuggorna ruva

Jul igen 2023 äntligen här - länkar

Läs gärna mer om mitt författarskap på den här sidan, jag uppdaterar den löpande även med releasedatum: jennyhansson.se/bocker

Förlaget som ger ut antologin Jul igen 2022 heter NOHIDING förlag
och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Trubbel i paradiset i tryckt format

PS. Du har väl inte missat min feelgoodserie Trubbel i paradiset?

Boken finns i både digitala och tryckt format (häftad storpocket). Du hittar all info och länkar på jennyhansson.se/bocker.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *