coverreveal 75 mil till Berlin
Skrivande

Coverreveal 75 mil till Berlin

Varför inte börja dagen med nåt riktigt kul – coverreveal 75 mil till Berlin?

Den här veckan har varit helt overklig, först släpptes min debutroman Mytomanen på Madeira under måndagen och sedan fick jag också goda nyheter från mitt förlag Saga Egmont om att även 75 mil till Berlin finns sökbar på ljudbokstjänsterna! Så nu är det väl hög tid att göra en formell coverreveal även på hemsidan och på sociala medier. Och visst är omslagsillustrationen snygg? (Lite mer om den kan jag berätta i ett inlägg närmare release – 75 mil till Berlin är min “bokbebis” som jag började skriva 2011ish, så klart har jag haft vissa synpunkter kring det mesta).

Släpps den 6 oktober 2022 – så boka in ett par hörlurar tills dess! (Eller gör det förresten redan nu om du ännu inte redan lyssnat på Mytomanen på Madeira)

Du hittar mer info om boken på bl.a. Storytel genom att klicka här. Självklart ska du bokmärka redan nu 😉

research till romanprojekt

Mer om 75 mil till Berlin

Baksidestext:
Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?
Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

“75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Uppläsare blir Oscar Askelöf, en kille som jag tror kommer porträttera de tre huvudkaraktärerna på ett fantastiskt sätt!

coverreveal 75 mil till berlin

Här läser du mer om 75 mil till Berlin

Jag delar ofta med mig av exempel från mina projekt i blogginläggen och jag har några gånger publicerat kortare utdrag ur 75 mil till Berlin. Bland annat visar jag hur jag redigerat ett stycke dialog från det allra första utkastet och sedan den text som kommer finnas i boken då den släpps (en resa från 2012 till 2022). Det inlägget finns här. Jag har också delat en text kring hur jag väver in research sömlöst i texten, dvs. får fakta att flyta in naturligt i sitt sammanhang. Det inlägget hittar du här.

På min författarsida finns också information om mina böcker och releasedatum. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

coverreveal mytomanen på madeira

Du har väl inte missat min debutroman MYTOMANEN PÅ MADEIRA?

Release: 4 juli 2022 som ljudbok på bokförlaget Lind & co och e-bok på Saga Egmont. Finns där ljudböcker/e-böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, klicka här.

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *