Sommarskuggor 2023
Skrivande

Sommarskuggor 2023

För tredje gången hamnar jag nu med i en novellantologin från härliga NOHIDING Förlag. Som ni vet skriver jag mestadels feelgood, men under tonåren skrev jag en hel del fantasy och jag har alltid fascinerats av det övernaturliga och folktro. Årets novellantologi har fått titeln Sommarskuggor 2023 och jag berättar lite mer om min novell nedan!

Sommarskuggor 2023

Mitt bidrag heter Stigfinnaren. Novellen utspelar sig i det gamla bondesamhället i en liten by där Ofelia bor tillsammans med maken på en gård. Utåt sett borde hon vara lycklig, men makens misshandel av henne gör att hon längtar efter ett annat liv. På berghällen ovanför gården ser hon honom ibland – den märklige mannen som alltid verkar vaka över nejden. När hon väl träffar honom bland skuggorna i skogen upptäcker hon att han är både mystisk och stilig. Men vem är han – egentligen?

Sommarskuggor 2023

Antologin släpps preliminärt under sen vår eller tidig sommar! Återkommer!

Sommarskuggor 2023 - länkar

Min pågående och tidigare utgivning hittar du på min systerhemsida, besök den gärna här: jennyhansson.se/bocker

Självklart måste jag återigen slå ett slag för inlägget om novelltävlingar, du hittar det här. Här finns också samlingslänkar för var du kan hitta novelltävlingar.
Förlaget som ger ut antologin Sommarsjälar 2023 heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Aktuell utgivning

coverreveal 75 mil till Berlin

Första delen i Svenssons buss! “75 mil till Berlin” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

75 mil till Berlin på Storytel, klicka här.
75 mil till Berlin på Bookbeat, klicka här.
75 mil till Berlin på Nextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

Del 2 i serien, Förälskad i Berlin, släpps den 9 mars 2023!

coverreveal mytomanen på madeira

Min tramsida (japp, recensionerna på Storytel instämmer) debutroman “Mytomanen på Madeira” finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:

Storytel, klicka här.
Bookbeat, klicka här.
Bokus, klicka här.

E-boken finns även på Nextory, klicka här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *