Coverreveal Förälskad i Berlin
Skrivande

Coverreveal Förälskad i Berlin

Fredagen börjar med något riktigt roligt – coverreveal Förälskad i Berlin. Den fristående fortsättningen på 75 mil till Berlin finns nu sökbar på ljudbokstjänsterna! Så nu är det väl hög tid att göra en formell coverreveal även på hemsidan och på sociala medier. Just nu är det e-boken som kan hittas och bokmärkas på de flesta tjänsterna, men ljudboken är på gång (På Storytel finns den att hitta)!

Släppdatum är den 9 mars 2023 – så boka in ett par hörlurar tills dess! (Och se till att lyssna på 75 mil till Berlin innan, inte för att det är ett tvång då böckerna är fristående – men ojoj så mycket roligare det blir!)

Mer om Förälskad i Berlin

Förälskad i Berlin är andra delen i serien Svenssons buss och handlar om Samuel, Freddie och Joakim som bor i Berlin, men driver ett bussreseföretag i Sverige. Många skratt och galna upptåg utlovas, men kanske ett par tårar också …

Baksidestext:

Barndomsvännerna Samuel, Freddie och Joakim bor i Berlin, varifrån de också driver reseföretaget Svenssons buss. Bolaget står inför ny expansion inför den kommande Alla hjärtans dag – resor med dejtingtema. Åtminstone på papperet. Frågan är om Samuel ska hinna få rätsida på allt i tid. I bakgrunden tisslas det om strejk i lokaltrafiken, men inte ska väl det påverka den privata resebranschen?
När deras gemensamma vän Christians ex-fru hävdar att Samuel är pappa till hennes yngsta barn ställs allt på ända, för hur ska han kunna berätta om sitt tidigare sorglösa leverne för flickvännen Gabi?

Freddie och hustrun Anne bor i förorten tillsammans med dottern Nina och trots en något stormig vardag med sömnlösa nätter och vardagspussel som ska lösas är familjen lycklig. Åtminstone tills Anne vill ha fler barn.

Och för Joakim och Daniel verkar världen stanna upp varje gång de rör vid varandra – men inte alltid på ett bra sätt. Inte ens föräldrarna verkar kunna förstå att han numera delar sitt liv med en man, och Joakim är rädd att hans egna rädslor ska leda till att han förlorar sin stora kärlek.

Coverreveal Förälskad i Berlin

Coverreveal Förälskad i Berlin: Visst är framsidan läcker? En turistbuss framför Berliner Dom (Domkyrkan i Berlin) säger väl egentligen det mesta?

Här hittar du Förälskad i Berlin (och mer om mig)

Romanen är som sagt sökbar på ljudbokstjänsterna, in och bokmärk redan nu!
Storytel hittar du den här som ljudbok och här som e-bok just nu.
Bookbeat hittar du den här (just nu enbart e-bok).
Nextory hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här (just nu enbart e-bok).

PS. Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst)

Självklart ska du även följa @svenssonsbuss på Instagram: Klicka här!

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

Jag delar ofta med mig av skrivtips från böckerna och delar gärna utdrag från Svenssons-trilogin. I ett av inläggen skriver jag mer om hur det är att bolla tre huvudkaraktärer och deras karaktärsdrag, den texten hittar du här.

MISSA INTE DEL 1

coverreveal 75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

OCKSÅ UTE NU!

coverreveal mytomanen på madeira

Mytomanen på Madeira, del 1 i serien Trubbel i paradiset, finns där ljud- och e-böcker böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Serien Trubbel i paradiset hittar du här
 på Storytel och Bookbeat. (klicka på respektive ljudtjänst)

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *