skrivkramp
Skrivande

Boka skrivarkurs ungdom

Nu går det äntligen att boka skrivarkurs ungdom igen då jag har släppt nya datum på allmän begäran (ni är en hel del som hört av er och efterfrågat, så roligt!). Den här gången löper kursen under tre veckors tid på i juni. Kursen går på distans och mötesdatumen är 3/6, 10/6 och 17/6.

Jag har förstått att en del av er skriver på engelska – inga problem. Själv är jag sedan tidigare utbildad lärare i engelska. Visserligen lägger vi inte fokus på språket i kursen utan berättartekniken och skrivarhantverket, men det kan ändå kännas tryggt att veta!

Varmt välkommen att boka skrivarkurs ungdom! (OBS: Om du är under 18 år krävs godkännande av målsman och att denne står som fakturamottagare, men all sådan info finns i bokningsformuläret, du hittar det här).

lektör, redaktör och korrekturläsare

Boka skrivarkurs distans för ungdomar

Ålder: 12-19 år
Är du intresserad av att skriva? Drömmer du om att bli författare? Kanske skriver du rentav redan på ett bokmanus eller en novell? Då är den här lovkursen någonting för dig! Utveckla ditt skrivande genom att få kunskap om grundläggande verktyg som du kan använda i ditt skrivande.

Behövs några förkunskaper för skrivarkurs för ungdomar? Nej, du behöver inte ha några grundkunskaper sedan tidigare. Det enda som krävs är ett skrivintresse! (Och valfri teknisk pryl där du kan signa in för våra möten.)

Pris: 1095 kr

Vi träffas under tre tillfällen. Kurstillfällena är 3/6, 10/6 och 17/6 klockan 10:00-11:30.

Reservation för att antalet kursdeltagare minst måste bli 5 stycken. Varje kurstillfälle tas max 20 elever emot.

Mer info om kursen samt bokningsformulär finns här. Varmt välkommen med din anmälan!

skrivarkurs för ungdomar

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Det finns fortfarande möjlighet att skräddarsy egna kurser via skrivcoachnings- eller lektörstjänsterna. Mer information om dessa tjänster finns här.

Jag hjälper alltså även dig som är ungdom och skriver!

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *