att skriva för myndighet
Skrivande

Kommande tävling på sociala medier

Oordning i lilla bokhyllan! Och resten av böckerna fortfarande i flyttlådor… Ja, bedrövligt! Jag vet! Så vi kör väl en tävling på sociala medier då?

Därför blir det en tävling på sociala medier!

Eftersom jag behöver städa och rensa i hyllan för att få plats med fler böcker (!) så tänkte jag såhär: när jag når tvåsiffrigt på Instagram så kör vi en tävling. Jag bestämmer mig då för att skiljas från en trogen vän som någon av er följare kan få lära känna istället. Jag måste avyttra en skrivarhandbok alltså…

Haken?

Egentligen ingen, om du redan har sociala medier då!
 
Så om du inte redan följer mig på Instagram så signa upp direkt! @jennyviolahansson (det bästa är att du får några skrivtips och kanske en och annan nyhet om hur det går med mitt eget skrivande också)
 
Obs! Tävlingen kommer gå av stapeln både på Instagram och Facebook!
 
hitta början av din bok

En fisk!?! Ja, varför inte? Läsare ska ju krokas…

Och när jag ändå är här... Vill du synas i ett kommande författarporträtt på bloggen?

Jag hoppas att författarporträtten ska kunna bli ett återkommande inlägg på bloggen, men då behöver jag också fler författare att skriva om! Om du som läser detta har publicerat något (egentligen enda kravet för att få vara med) och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresa, så kontakta mig gärna! Då får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig via mail  eller genom kontaktformuläret som finns här.

Spana gärna in tidigare publicerade författarporträtt (du kan klicka på respektive namn för att komma direkt till inlägget):
Anna Fridh
Anna Breitholtz Monsén
Elisabeth Hochschorner

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *