biografiskrivande FAQ
Skrivande

Uppdaterade prislistor och korrekturläsning som tjänst

Nytt år och nya möjligheter! Här kommer lite information om prisuppdateringarna som gjorts vid årsskiftet i mina tjänster. Vidare introducerar jag korrekturläsning som tjänst officiellt här på hemsidan (frågorna kommer ju ändå, så jag tänkte att det är lika bra!)

Uppdaterade prislistor

Precis som efter årsskiftet förra året så har jag nu höjt priserna på mina tjänster, dels för att jag fått mer erfarenhet (jag är inte lika ny i yrket längre) men främst för att inflationstakten helt enkelt kräver det för att det ska vara möjligt att få vettigt betalt. Jag försöker ha en så transparent prissättning som möjligt och har varje årsskifte följt KPI-index. De uppdaterade priserna hittar du på sidan för respektive tjänst.

Söker du en lektör? Lektörstjänsterna hittar du här.
Söker du en skrivcoach. Dessa tjänster läser du mer om här.
NYHET! Korrekturläsning läser du mer om här.

PS. Lektörsläsning av helt manus behöver du oftast boka ett litet tag innan, men kortare uppdrag kan jag ibland ta fort. Just nu har jag första lediga tid för längre manus i slutet av februari/början av mars.

uppdaterade prislistor

Dags att boka vårens lektörsläsning

Under julledigheten kämpar många på med sina manus. Kanske närmar det sig den där deadlinen du sett för att skicka in till förlag? Men är det verkligen dags? Jag har tidigare skrivit en text om när det är dags att anlita lektör, den kan du även använda när du funderar på om du är färdig nog att skicka till förlag (det inlägget finns här). Ett förlag vill inte ha ditt första utkast till romanförsök, utan ett du arbetat minutiöst för att försöka färdigställa. Kanske behöver du också utomstående ögon på texten?

Vad är skillnaden mellan skrivcoachning och lektörsläsning?

Jag har tidigare skrivit en rad inlägg på bloggen som handlar om vad en lektör är och hur skrivcoachning går till. Men det kortfattade svaret handlar om att skrivcoachning är respons under författarens skapandeprocess och lektörsläsning görs av helt manus efter att författaren har ett färdigt och genomarbetat utkast.

Några av dessa inlägg lägger jag under länktipsrubriken nedan. Men mer information om skrivcoachning och lektörsläsning hittar på den här sidan.

Du har väl inte missat att jag även erbjuder månadsabonnemangstjänsten för skrivcoachning, där ger jag samma typ av kommentarer som när jag lektörsläser?

lektör

Länkar lektörsläsning

Här hittar ni mer om skrivcoachning- och lektörstjänsterna.
Här finns tips på när det är dags att anlita lektör för helt manus.
Vad är skrivcoachning? Läs mer i det här inlägget.
Exempel på lektörsutlåtande hittar du här.

Fortfarande osäker på om det är en skrivcoach eller lektör du behöver? Hör av dig! (Och du, du vet väl att jag provläser och ger respons på upp till 500 ord kostnadsfritt om du överväger att anlita mig som lektör/skrivcoach?)

Du beställer tjänsten via kontaktformuläret här.
Varför anlita mig som lektör? Läs mer här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *