för egenutgivare
Skrivande

Gästblogga eller medverka i författarporträtt?

Vill du gästblogga eller medverka i författarporträtt? Midgårdsormen växer så det knakar och texter av gästbloggare är otroligt populära!

Författarporträtt 

Författarporträtten är som sagt väldigt omtyckta och ett bra sätt att marknadsföra sig och sin bok på ett personligt sätt.  Det enda kravet är att du har skrivit en bok som du publicerat (på valfritt sätt). Självklart kostar det ingenting, men jag kan inte heller erbjuda något betalt. Det är ett kul sätt att samarbeta författare emellan helt enkelt!

Gästblogga på valfritt tema
Ett kommande tema på bloggen är redigering, men brinner du extra för något annan inriktning på skrivandet så är du välkommen att höra av dig! Du behöver inte vara utgiven, men om du är det så får du självklart göra reklam för dina alster!

gästbloggare

Tidigare författarporträtt

Årets första gäst var Kent Klint Engman som berättar om sin egen utgivning av sina fantasyinspirerade böcker, besök gärna hans porträtt här. Kent har dessutom ställt upp och delat med sig av videor när jag ville illustrera hur en författare kan porträttera en karaktärs röst, kolla gärna in videorna i det här inlägget.
Petra Nyberg har skrivit den historiska romanen “Missgärningar”. Hennes porträtt hittar du här.
Boris Zetterlund har skrivit romanerna “Kabaré Vemod” och “Stumt ljus”. Hans porträtt finns här.
Lottie Barrklev har skrivit barnboken “Lille Lukas rymmer hemifrån” och även illustrerat utgåvan. Du hittar hennes mysiga porträtt här.
Monica Ivesköld har lång erfarenhet inom skrivarvärlden och har publicerat både facklitteratur och skönlitteratur, du hittar hennes porträtt här.
Thomas Alfredsson har gett ut kåseriboken “En äldre herre och hans väderspänningar” via egenutgivning, hans porträtt med glimten i ögat hittar du här.
Sabine Mickelsson är författare med en mängd noveller bakom sig, nu debuterar hon också med en barnbok och en fantasytrilogi. Läs hennes porträtt här.
Ellinor Wikman skriver kristen feelgood, du hittar hennes porträtt här.
Åsa Hallengård är feelgoodförfattare, du hittar hennes porträtt här.

Förra årets gästskribenter finns nu samlade på den här samlingssidan, besök den gärna och kika in till några av mina härliga författarkollegor!

jobbsökarångest

Tidigare inlägg från gästbloggare på valfritt tema

Tua Burlin gästbloggar om historisk dialog, del 1 finns här.
Tua Burlin gästbloggar om historisk dialog, del 2 finns här.
Research av Kjell Stjernholm finns här.
Det är resan och inte destinationen av Malin Frandsen, finns här.

Hur gör du för att gästblogga eller medverka i författarporträtt?

Inget kunde vara enklare! Du mejlar mig på jenny.hansson@midgardsormen.nu eller kontaktar mig via formuläret här. Till författarporträttet får ett formulär tillbaka som du har som underlag när du skriver ihop porträttet. Sedan skickar du tillbaka texten till mig och voilá – författarporträtt skapat!

Samma kontaktväg för att anmäla intresse för gästbloggning naturligtvis! Då kommer vi överens om lämpligt tema. (Och jag byter gärna tjänst, dvs. vi kan gästblogga hos varandra om du också har en blogg!)

Vill du både gästblogga och medverka i författarporträtt? Det löser vi naturligtvis, hör bara av dig!

UTE NU!

KOMMANDE!

coverreveal mytomanen på madeira
coverreveal 75 mil till Berlin

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *